Sport

VIDEO/NBA LIGA Magic prekinuo niz od devet poraza, Hezonja se obrukao

hezonja.nba

Orlando Magic Marija Hezonje uspio je prekinuti niz od devet poraza, a pobjeda je stigla na domaćem parketu Amway Centra protiv Detroit Pistonsa 102:89.

Premda je u nekoliko prijašnjih utakmica odigrao sjajno te upisivao dvoznamenkaste učinke, Dubrovčanin se protiv Pistonsa ne može pohvaliti učinkom. Za 17 minuta na parketu pogodio je 4 koša (šut za ‘dvicu’ 2-2, za ‘tricu’ 0-2) uz tri obrambena skoka te dvije izgubljene i jednu ukradenu loptu. Dapače, 22-godišnjak će susret pamtiti po akciji u kojoj se pošteno obrukao.

Naime, Hezonja je predvodio jedan kontranapad ‘4 na 1’, ali je u pokušaju da valjda izvede nekakav potez večeri pogriješio te, umjesto da doda nekome od svoja tri suigrača, loptu proslijedio jedinom suparničkom igraču.

Inače, pobjedu su Orlandu donijeli Payton s 19 koševa te po 8 dodavanja i skokova, Speights s 16, rekovalescenti Gordon s 14 koševa i 7 skokova i Fournier sa 17 koševa te Biyombo s 12 koševa i 13 skokova. U poraženoj momčadi Harris je zabio 21 koš, Smith 18, Drummond 17 uz 18 skokova, a Bullock 13 koševa.

S omjerom 12-24 Orlando drži 14. mjesto na tablici Istočne konferencije, a slijedi im ‘derbi Floride’ protiv Miami Heata kod kuće 30. prosinca.

Pročitajte još

Pohvalili se iz Grada: ‘U sportsku infrastrukturu od 2018. uloženo više nego u posljednjih 30 godina’

Dulist

ŠESTI MEĐUNARODNI TRIATLON U DUBROVNIKU Ne propustite se prijaviti dok ima mjesta

Dulist

ORSAN SLAVI 90 GODINA POSTOJANJA Svečano obilježavanje večeras u kazalištu Marina Držića

Dulist