DuList IN

VIDEO: “Idem sada ja bacit se s Boninova”

VIDEO: "Idem sada ja bacit se s Boninova"

Nikolina Dominković i Špax nakon susreta u noćnom autobusu ponovo surađuju.

Duet u novom spotu na pjesmu čudnog naziva "Idem sada ja bacit se s Boninova" koju je osmislila Nikolina. Ovo nije klasična priča o samoubojstvu… Tim riječima predstavljen je glazbeni spot dvoje mladih Dubrovčana Nikoline Dominiković i Špaxa – Antuna Špalete na You Tubeu.

Pred nekoliko tjedana Špax je u razgovoru za studentski časopis Punkt najavio duet i snimanje spota s Nikolinom:
– Nikolina je kraljica. Ona i ja se znamo, kako se u nas kaže, „iz viđenja“. Ona je često znala provoditi vrijeme u Talira kao i ja sa svojim prijateljima i suradnicima. Tako smo se upoznali. Htjela je napraviti jazz/hip hop pjesmu. Na početku je imala samo refren koji je često pjevala: „Idem sada ja, varapa-pa-pa, bacit se s Boninova.“

Meni je to zvučalo sjajno i odlučio sam prihvatit njen tekst te smo u studiju snimili vokalne dionice, a za saksofon se pobrinuo genijalni Ivan Bonačić iz Valetuda, čiji talent uopće ne trebamo spominjati. Zadovoljan sam pjesmom. To je lagani ljetni hit na šemu „Elemental meets Jinx meets Valetudo“. Prijat će za uho i imat će onaj dubrovački „šmek“. Spot se snima za Uskrs – ispričao je nedavno Špax u razgovoru za časopis Sveučilišta Dubrovnik, Punkt.

Novi spot Nikoline i Špaxa pogledajte u našoj multimediji…

http://youtu.be/MlO0tZkRP4k

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist