Sport

VIDEO Hezonjin rekord NBA karijere – 28 koševa!

VIDEO Hezonjin rekord NBA karijere - 28 koševa!

Mario Hezonja odigrao je najbolju utakmicu u NBA karijeri u gostujućem porazu njegovog Orlando Magica protiv Detroit Pistonsa (110:114). Dubrovčanin je ubacio 28 koševa, čime je oborio svoj stari rekord iz ožujka 2016. od 21 postignutog koša.

Dubrovčanin je već četvrtu utakmicu zaredom bio u početnoj petorci momčadi s Floride, u kojoj je poduža lista ozlijeđenih, a na parketu je proveo 31 minutu. Već u prvoj četvrtini zabio je 11 koševa, a do kraja meča uspio je zabiti čak 8 trica iz 12 pokušaja te je bio jedan od ključnih igrača u sustizanju prednosti Pistonsa (serija 19:0). Pogodio je Hezonja i dvije ‘dvice’ te zabilježio šest skokova, dva dodavanja te tri izgubljene i ukradene lopte. Na kraju bio je najbolji strijelac svoje momčadi te utakmice.

Od njegovih suigrača još su se istakli Crnogorac Vučević s 24 koša, Simmons s 23 ,Payton s 15 te Augustin s 12, dok su u redovima pobjednika najbolji bili Bullock s 20 koševa, Tolliver, Jackson i Harris sa 17, Drummond s 12 te Galloway s 11.

Magic s omjerom 11-20 drži 12. mjesto na ljestvici Istočne konferencije (osmoplasirani Washington je na 16-14), a idući susret igra 20. prosinca kod Chicago Bullsa.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist