Sport

MTB – XC ZIMSKA LIGA Konavljanima tri zlata i dvije bronce

konavle zimska liga 1

Biciklistički klub Konavle uspješno je organizirao utrku 6. kola MTB – XC Zimske lige Dalmacije ove nedjelje u Čilipima, a mogu se pohvaliti i izvrsnim rezultatima.

Vozilo se na stazi dužine 25,39 kilometara (muškarci), i 23,28 kilometara (žene i kategorija U16) u šest muških i jednoj ženskoj kategoriji u organizaciji BK Konavle. Po iznimno nepredvidljivom vremenu, koje je dopustilo organizatorima da se utrka održi bez kiše za vrijeme utrke, 112 vozača utrkivali su se od starta u Čilipima, preko štreke do Radovčića i Kojan korala te dalje plavom stazom do Suvarevine, Komaja, Vignja i ponovno štrekom do cilja u Čilipima ispred doma.

Tri zlata i dvije bronce ostaju domaćinima. U kategoriji 30 do 40 godina zlatnu medalju osvojio je Goran Bošković dok je brončanu medalju osvojio Adrian Bokarica. U kategoriji 40 do 50 godina zlatnu medalju osvojio je Dario Čondrić, a kategoriji +50 godina zlatnu medalju osvojio je Dragutin Petković dok je brončanu medalju osvojio Zoran Čosić. Najbolji su to rezultati za BK Konavle na domaćoj stazi u Čilipima otkad se u Konavlima vozi MTB rekreativna XC zimska liga Dalmacije.

Nakon ove utrke u ukupnom poretku od 38 klubova BK Konavle zauzima 5. mjesto na ljestvici.

Ostali rezultati:
U kategoriji ŽENE zlato je osvojila Karmen Škiljić iz BBK Pakoštane
U kategoriji do 16 godina zlato je osvojio Filip Markovina iz Biciklističkog kluba Orlov krug
U kategoriji 16 do 20 godina zlatnu medalju je osvojio Ivan Širić iz BK Mostar (1:04:48 h, ukupni pobjednik utrke KONAVLE 2017)
U kategoriji 20 do 30 godina zlatnu medalju je osvojio Marko Pehariz BK Adrion Oros

Sljedeće, 7. kolo  MTB XC zimske lige Dalmacije vozi se 04.02.2018.godine u Metkoviću, u organizaciji BK Metković.

Pročitajte još

SVJETSKO PRVENSTVO U JUDU U ABU DHABIJU Nastupaju Petrunjela Pavić, Ivana Šutalo i Iva Oberan!

Dulist

JUGAŠI U FINALU EUROKUPA! Potopili španjolski Sabadell

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vesela lica na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

Dulist