DuList IN

[VIDEO/FOTOGALERIJA] Na setu smo biografskog filma ‘Lee Miller’. Pogledajte scene s Kate Winslet!

[VIDEO/FOTOGALERIJA] Na setu smo biografskog filma 'Lee Miller'. Pogledajte scene s Kate Winslet!

Ruševine Kupara postale su kulisa filma iz Drugog svjetskog rata, biografskog djela o poznatoj fotografkinji Lee Miller, a utjelovljuje ju Oskarovka Kate Winslet.

Biografski film režirala je Ellen Kuras, a glume, uz Kate Winslet, Jude Law, Josh O’Connor i Marion Cotillard.

Film ‘Lee’ financira i producira engleski Rocket Science, koproducira australski Hopscotch Features, a ključnu ulogu ima i Embassy Films.

Kate Winslet stigla je na set ovog vikenda, kada je i službeno počelo snimanje. A mi vam donosimo djelić uzbudljivog snimanja kroz našu fotogaleriju i video.

Priča o kultnoj fotografkinji Elizabeth Lee Miller, modnoj manekenki koja je postala ratna dopisnica časopisa Vogue tijekom Drugog svjetskog rata fokusira se na njeno djelovanje kroz ratne godine i dokumentiranje nekih od najgorih scena rata.

Nazvana Lee, željno iščekivana drama bit će inspirirana biografijom ‘The Lives of Lee’ Miller Antonyja Penrosea, sina Lee Miller s njezinim drugim suprugom Rolandom Penroseom. Uz Winslet u ulozi Millera, Jude Law glumi Rolanda Penrosea, a Josh O’Connor će preuzeti ulogu Antonyja Penrosea. Andrea Riseborough pojavit će se kao Audrey Withers, Marion Cotillard kao Solange D’Ayen, modna direktorica francuskog Voguea i bliska suradnica Lee Miller.

Po planu, biografski film ‘Lee’ bi trebao stići u kina 2023. godine.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist