Aktualno

Vicko Dragojević novi voditelj ‘Dobro jutro, Hrvatska’

Reporter i član HRT-ovog dopisništva iz Dubrovnika Vicko Dragojević novi je voditelj ‘Dobro jutro, Hrvatska’

Pridružuje se sadašnjoj postavi u kojoj su Davor Meštrović, Mirko Fodor, Maja Ciglenečki, Zlata Mück, Doris Pinčić i Ognjen Golubić. Dragojević će danas pratiti emisiju iz režije, a već sutra sjesti sa Zlatom Mück i ‘odvoziti’ svoje prvo izdanje ‘Dobrog jutra’.

Inače, Dragojević će ostati član dubrovačkog dopisništva i radit će po sistemu jedne šihte mjesečno, dakle tjedan dana u Zagrebu, a preostala tri tjedna u Dubrovniku. Osim sa Zlatom Mück, dobit će priliku raditi s drugim voditeljima, kako već bude raspored za koji tjedan, prenosi Jutarnji list.

– Iznenadio me poziv, no takva prilika se ne propušta, posebno jer je to emisija u kojoj je ugodno surađivati, jer većinom dominiraju lijepe teme, što je svima lijepo raditi. Možda je malo neobično jer ću zapravo i dalje ostati dio dubrovačkog tima, a imati jednom mjesečno raspored u Zagrebu pa će moje kolege iz dopisništva tada morati uskočiti, no oduševila me njihova reakcija kad su čuli što mi je ponuđeno, kao i reakcija drugih kolega, baš su me podržali – odgovara Dragojević koji je od 2015. na HRT-u, a prije toga je sedam godina radio na Novoj TV. Javnosti je poznat i kao glazbenik, skladatelj, tekstopisac te jedan od osnivača klape Kaše.

Pročitajte još

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Pročitajte tko je u utorak i srijedu bez struje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija