Sport

Veterani VK Neptun nastupili na veslačkom maratonu Vukovar-Ilok

Veterani Neptuna su protekle subote nastupili na veslačkom maratonu Vukovar – Ilok, koji se vesla u spomen na 33 poginula i nestala branitelja Vukovara, člana HVK „Vukovar“-a.

Staza duzine 36 kilometara se vesla u veslačkim brodovima – osmercima i ova regata se održava od 2006. godine, a članovi VK „Neptun“-a su nastupili na svim regatama od tad. Za posadu Neptuna su nastupili: Tomislav Moretić, Maro Oblizalo, Maro Kapović, Pero Mojaš, Maro Marić, Maro Storelli, Roni Mladinić, Srđan Matijašević i kormilar Maro Mojaš.

Stazu dužine 36 kilometara Neptunaši su preveslali u vremenu 2 sata i 13 minuta, ali na ovoj regati bitno je sudjelovati i proveslati ovu stazu, prisjećajući se žrtve grada Vukovara i svih njegovih branitelja i stanovnika koju su podnijeli u Domovinskom ratu.

Na kraju maratona su svi sudionici u hangaru HVK „Vukovara“ dobili medalje za svoj nastup, ali i nastavili ugodno druženje sa svojim prijateljima iz raznih dijelova Hrvatske.

Pročitajte još

BRAVO, VATRENI! Hrvatska je u osmini finala Europskog nogometnog prvenstva

Dulist

Dalić otkrio sastav Hrvatske za utakmicu protiv Škotske, pripremio i iznenađenje

Dulist

U SUBOTU Humanitarna malonogometna utakmica za Pera Matanu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija