Kultura

VESELJE TI NAVJEŠĆUJEM Tradicionalni božićni koncert DSO-a, zborova i klapa u Male braće

Božićni koncert 2013

Nakon dvije godine, tradicionalni božićni koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra, zborova i klapa, ponovno će se održati 27. prosinca u crkvi Male braće. Naime, pandemijsko razdoblje onemogućavalo je održavanje ovog koncerta koji je prvi put održan 1991. godine i otada se svake godine tradicionalno održavao na isti datum i na istom mjestu – dva dana poslije Božića. Početak koncerta je u 20 sati.
Nastupit će Dubrovački simfonijski orkestar, Mješoviti zbor Libertas, Katedralni zbor, sopranistica Paulina Đapo, ženska klapa Figurin i klapa Atlant. Na programu su tradicionalne božićne pjesme i napjevi poput Veselje ti navješćujem, Narodi nam se, Radujte se narodi, Djetešce nam se rodilo, zatim kolende iz dubrovačkog kraja te brojne druge prigodne skladbe. Koncertom ravnaju Viktor Lenert i Petra Potrebica.
Ulaz na koncert je, kao i uvijek, slobodan.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Bogati program za osamnaestu Noć muzeja u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist

Od tombole do predavanja – kako je protekla konavoska Noć muzeja?

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vesela Noć muzeja!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija