Aktualno

Veseli Teatar Poco Loco pripremio je program za cijelu obitelj!

Veseli Teatar Poco Loco izvest će jedinstveni glazbeno-scenski program za cijelu obitelj Pjeva mi se pjesma: Orkestra Pocoloca u utorak, 22. kolovoza, u ljetnom kinu Slavica s početkom u 19:30.

Šesteročlani bend svoju izvedbu će započeti pjesmom Otključ otključ kojom će ujedno pozvati gledatelje na razigrano glazbeno putovanje uz pjesme o likovima iz bajki među kojima su Crvenkapica, Vuk, Tri praščića, Vještica, Mala sirena, Palčica, Ružno pače, Mačak u čizmama i drugi- navode organizatori te dodaju kako je  riječ o jedinstvenom projektu gdje se djeca kroz ples i pjevanje upoznaju s vrijednostima kao što su hrabrost, iskrenost i empatija, a uz to se i odlično zabavljaju.

Teatar Poco Loco osnovan je u rujnu 2014. te kontinuirano okuplja profesionalne glumce, glazbenike, redatelje, dramaturge, vizualne umjetnike i dramske pedagoge. Osnivačice su višestruko nagrađivane Renata Carola Gatica, redateljica te glumice Maja Katić, Zrinka Kušević i Dunja Fajdić. Rad Teatra Poco Loco financijski podržavaju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Grad Zagreba – Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport. Teatar Poco Loco od 2016. godine redovito sudjeluje u projektu Ruksak pun kulture Ministarstva kulture RH, a u 2018. godini nominirani su i za Nagradu Hrvatskog glumišta za najbolje glumačko ostvarenje u lutkarskim predstavama ili predstavama za djecu i mlade (Jurica Marčec za ulogu Cosmosa u predstavi “Superjunaci”). Ostvarili su brojne suradnje među kojima se ističu Kazališna družina Pinklec iz Čakovca, Centar mladih Ribnjak iz Zagreba, Gradsko kazalište lutaka Split, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Teatar Exit iz Zagreba, HNK Ivana pl. Zajca Rijeka te mnoge druge.

 

Pročitajte još

SKANDAL NA NAPLATNOJ KUĆICI Pušten film za odrasle

Dulist

APEL IZ UDRUGE ‘DVA SKALINA’ Ne nabavimo li 5 tisuća eura djeca ostaju bez terapije!

Dulist

Franković: Naći ćemo rješenje kako bi djeca imala vrtić na Konalu

Dulist