Sport

Veliki uspjesi dubrovačkih judoka

Veliki uspjesi dubrovačkih judoka

Natjecatelji Judo kluba Dubrovnik 1966 odlično su započeli sezonu natjecanja 2014. godine sa prvim natjecanjem u Zagrebu.
Sedam natjecatelja Judo kluba Dubrovnik 1966 juče je sudjelovalo na jakom Međunarodnom turniru Zagreb Open gdje su osvojili sedam medalja.
Najuspješnja je bila Anđela Violić koja je u svojoj uzrasnoj kategoriji mlađih kadeta osvojila zlatnu medalju do 63kg dok je u starijoj uzrasnoj kategoriji osvojila treće mjesto takođe do 63 kilograma.
U uzrastu mlađih kadeta Patrik Prigl u kategoriji do 66kg i Ardijan Sufaj u kategoriji do 81kg osvojili su brončane medalje.
Uz Anđelu u uzrastima kadeta još su brončane medalje osvojili Karlo Putica do 55kg, Marko Raić +90kg dok je Stjepan Dominković zauzeo peto mjesto.
Na natjecanju je nastupio i Luka Violić ali bez plasmana.

Uspješan i JK Župa dubrovačka

Također, 11 natjecatelja Judo kluba Župa dubrovačka sudjelovalo je na jakom Međunarodnom judo turniru Zagreb Open koji se dana 25. siječnja 2014. godine održao u sportskoj dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.
Na navedenom turniru članica tog kluba Iva Oberan osvojila je I. mjesto u kategoriji do 52 kg (mlađe kadetkinje), kao i u istoj kilaži među kadetkinjama. Matea Knego osvojila je I. mjesto u kategoriji do 70 kg (mlađe kadetkinje), Petrunjela Pavić osvojila je II. mjesto u kategoriji – 52 kg (mlađe kadetkinje), a Lena Galjuf bila je druga u kategoriji 63 kg (djevojčice).
Iva Oberan iako mlađa kadetkinja oduševila je najvišim postoljem i u starijoj uzrasnoj kategoriji jer je sve borbe dobila ipponima (ukupno je imala 7 borbi).
Cijela ženska ekipa je ponovno postigla sjajne rezultate, a ovaj jaki međunarodni turnir poslužio je kao najbolja provjera prije predstojećih državnih prvenstava za mlađe kadete/kadetkinje i kadete/kadetkinje.
Za JK Župa dubrovačka još su nastupili Miho Kraljić, Damiano Sambrailo, Peri Adrian Puljić, Dragan Oberan, Petar Šilježar, Emin i Adis Agović, koji je izgubio borbu za III. mjesto u konkurenciji kadeta – 60 kg.

Pročitajte još

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist