Zanimljivosti

Velik interes Španjolaca za Dubrovnik

Grad

U četvrtak u 13.40 sati objavljena je Facebook nagradna igra avio kompanije Vueling koja kao glavnu nagradu dodjeljuje besplatan let i boravak u Dubrovniku.

U svega dvadesetak minuta na Facebook stranici aviokompanije Vueling bilo je više od tisuću prijavljenih, a broj raste iz minute u minutu. Partneri projekta su uz ovu avio kompaniju – HTZ Predstavništvo Madrid, hotelska grupacija Valamar Dubrovnik i TZ grada Dubrovnika, a nagrada uključuje besplatan avio – prijevoz, smještaj u jednom od hotela na Babinom kuku i besplatnu turu gradom po lokacijama snimanja serijala Igra prijestolja (Game of Thrones).

Ova nagradna igra također je dio marketinških aktivnosti započetih u ožujku ove godine kad su TV ekipa Canal+ i nekoliko španjolskih blogera bili gosti Vuelinga, HTZ Predstavništva Madrid, Valamar i TZ Dubrovnik u  našem gradu.

U posljednje dvije godine osjeća se pad turističkog prometa za desetak posto iz Španjolske što je posljedica izrazito duboke krize u ovoj zemlji, koja je prije nekoliko godina bila jedna od najsnažnijih emitivnih tržišta za grad Dubrovnik. Ovakve aktivnosti snažno doprinose daljnjoj popularizaciji Dubrovnika kao atraktivnog turističkog odredišta za Španjolce, te bi s oporavkom gospodarstva i Španjolci biti brojniji u najjužnijem hrvatskom gradu.

U uspješnost ove promotivne akcije možete se uvjeriti na https://apps.facebook.com/vuelingpromos/promotions/210.

Pročitajte još

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Boks i pjesništvo obilježili su život Ratka Zvrka

Dulist

RADIONICE U LAPADSKOM OGRANKU KNJIŽNICA Saznajte kako iščitavati popularnu kulturu kroz psihologiju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija