DuList IN

VEDRAN LJUBENKO IMA NOVI BEND ‘Ona ne treba pomoć’ njihova je čestitka za Dan žena

VEDRAN LJUBENKO IMA NOVI BEND 'Ona ne treba pomoć' njihova je čestitka za Dan žena

Vedran Ljubenko ima novi singl! Poznat je publici po nastupima u The Voice i A strani te po autorskom debi albumu izdanom prošle godine, a marljivi umjetnik je u karanteni oformio novi bend ‘Šta Će Oni’ i pripremio album koji izlazi već u svibnju ove godine. Prije najavnih singlova poslali su lijepu čestitku za Dan žena u obliku pjesme ‘Ona ne treba pomoć’ i pratećeg spota.

-Ovu pjesmu nismo napravili da bude pjesma, a video nismo snimili da bude spot. Ova pjesma nije podilazeći lov na tantijeme, a spot nije kolekcija poznatih instagram profila za prikupljanje lajkova. Ova pjesma je poziv da idete svojim putem i radite točno ono što bi htjele raditi kad ne bi postojala društvena očekivanja i ograničenja. Video slavi borbu žena koje uporno i s puno ljubavi rade na životu kakav žele imati i promjenama koje žele vidjeti. Bez kulta ličnosti – jer njihov rad govori dovoljno – ističu iz benda.

Mladi glazbenici očito i slušaju vlastite savjete – naime, za svu glazbu, tekstove, produkciju i video uratke za album odgovorni su samo članovi benda. Potražite spot koji na YouTube-u izlazi 8. ožujka točno u podne i podržite ove mlade samostalne umjetnike!

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist