Grad

Vedran Kosović, novi predsjednik DPDS: ‘Nastavljamo započete projekte, pratit ćemo sezonu. Nema razloga lutati drugim putem’

Vedran Kosović, novi predsjednik DPDS: 'Nastavljamo započete projekte, pratit ćemo sezonu. Nema razloga lutati drugim putem'

U Društvu je uvijek bitno da postoji kontinuitet planova, projekata i aktivnosti. Poslovni plan za ovu godinu je donesen, donijela ga je gopođa Renata Andjus, bivša predsjednica. Malo vijeće se složilo, tako da nema razloga mijenjati nešto radikalno i lutati drugim putem. Nastavit ćemo započete projekte, vidjeti kako će se odvijati sezona, kredit nam dolazi na naplatu ovu i sljedeću godinu i planiramo ga uredno vraćati. Ukratko, nema neke velike promjene u tom smislu poslovanja – istaknuo nam je novi predsjednik Društva prijatelja dubrovačke starine, inženjer građevine Vedran Kosović.

Smatra kako je uspjeh Društva upravo dolazak mladih ljudi na čelna mjesta Društva. Podsjetimo, uz Kosovića, tu su i Toni Kursar, naš priznati hornist kao zamjenik predsjednika te Maro Kapović, predsjednik Dubrovačkog saveza športova i uspješan turistički djelatnik, u ulozi tajnika Društva.

– Mislim da je to dobra i ispravna stvar – kratko je komentirao Kosović. Osobno, ističe, velika je čast biti na čelu DPDS-a, ali ujedno i odgovornost.

– Pogotovo u ovom trenutku. Izlažeš svoje ime i prezime volonterski, za nula kuna, a za sve. Da mislim kako u DPDS-u ima išta problematično, sigurno se ne bih ‘hvatao toga’. Zašto bih to radio? Ovako je cilj jasan. Uz to, Društvo se otvara i pomlađuje, mislim da je to početak jednog novog procesa – zaključio je novi predsjednik DPDS-a Vedran Kosović.

Višee pročitajte u novom tiskanom izdanju DuLista – od sutra, 13. travnja, smo na kioscima!

MNJB

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović