Aktualno

Večeras prošećite green carpetom u Stonu!

Večeras prošećite green carpetom u Stonu!

Ceremonijom otvorenja večeras u 20 sati na pjaci ispred Kneževog dvora u Stonu danas počinje treće izdanje Kinookus Food Film Festivala.

Ceremoniji će u 19 sati prethoditi polaganje vijenca na spomen ploču gosparu Lukši Beritiću, koje će u ime Udruge Kinookus obaviti povjesničar umjetnosti Ivan Vigjen i koordinator Festivala Ivo Kara-Pešić.

Prije početka službenog programa koji je predviđen za 20 sati na pjaci ispred Kneževog dvora u Stonu, u samom prostoru Dvora bit će otvorena izložba fotografija s prve biciklističke đirate Ragusa-Ragusa-Ragusa, u organizaciji Udruge Čovjek na Zemlji.

Sukladno temeljnoj filozofiji Kinookus Food Film Festivala, svi gosti i posjetitelji moći će prošetati green carpetom od prirodne trave koji će biti postavljen na ulazu u otvoreno kino na glavnoj pjaci.

Kinookus FFF 2012, pod općom temom Energija hrane, otvorit će turski film "Nekoliko hrabrih ljudi". Nakon filma gosti i posjetitelji guštat će u delicijama stonskih i malostonskih ugostitelja uz pokoju čašicu izvrsnih vina pelješkog i konavoskog kraja.

Nakon zakuske, publiku očekuje jedinstveni glazbeni događaj, koncert dvije vrhunske dubrovačke glazbenice, jazz pjevačice Maje Grgić i violončelistice Mihaele Čuljak.

Iz Dubrovnika do Stona na otvorenje možete besplatno doći Kinobusom koji kreće s Pila u 18.30, a organiziran je i povratak za Dubrovnik po završetku programa.

Pročitajte još

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist