Sport

VEČERAS LIGA PRVAKA Chus Martin: Jug je protiv Barcelonete favorit

VEČERAS LIGA PRVAKA Chus Martin: Jug je protiv Barcelonete favorit

Večerašnja utakmica ne rješava ništa, još je dosta toga pred Jugašima, ali sigurno je da bi pobjeda na gostovanju u Barceloni značila sretan odlazak na blagdane i miran ulazak u drugi dio sezone koji počinje sredinom siječnja sljedeće godine.

Šefovi struke Barcelonete i Juga ne kriju respekt prema protivniku s time što domaći trener ulogu favorita daje gostima.

-Jug je fantastična momčad, osvajanjem svih titula prošle sezone možemo reći najbolja na svijetu. Dolaze u Barcelonu nakon pobjeda u Superkupu i Kupu Hrvatske, puni su samopouzdanja i bit će to teška utakmica za nas. Oni su favoriti, ali mi igramo doma, moramo vjerovati u sebe i pokušati dati najbolje od sebe. Moja je momčad pokazala u puno navrata da smo u našem bazenu pred našom publikom u stanju svašta napraviti – kazao je trener Barcelonete Chus Martin.

-Malo smo umorni nakon napora koje smo imali posljednjih dana u Supekupu i na Final fouru domaćeg kupa. Međusobno se odlično poznajemo, tu nema tajni i zato vjerujem da nas čeka neizvjesna utakmica do samog kraja. Vjerujem u svoju momčad i nadam se da ćemo naći način kako napraviti pozitivan rezultat – mišljenja je Vjekoslav Kobešćak.

Utakmica trećeg kola skupine ‘B’ LEN Lige prvaka CNA Barceloneta – Jug Croatia osiguranje igra se večeras u 19,15 sati uz izravan prijenos na programu Arenasport 1.

Pročitajte još

SENZACIJA ZA TRKAČE Uskoro nezaobilazna utrka Pelješkim mostom!

Dulist

BRIDŽISTI NA TURNIRU U SPLITU Čeović na petom, a Preljević i Rabušić na šestom mjestu

Dulist

BADMINTONSKI KLUB DUBROVNIK Burazor zlatna i srebrna, Konjuh brončana!

Dulist