Grad

VAŽNO! Uspostavljen novi protokol za izdavanje propusnica

VAŽNO! Uspostavljen novi protokol za izdavanje propusnica

Sukladno Odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite od 23. ožujka 2020. vezano za zabranu napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, stožer Civilne zaštite Grada Dubrovnika obavještava građane:

Osobama s prebivalištem i stalnim boravištem na području Grada Dubrovnika, koje iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili nužne kupnje hrane i osnovnih medicinskih potrepština moraju otići izvan područja Grada Dubrovnika, propusnice će se izdavati putem e-maila, a temeljem dostavljenog Zahtjeva.

Popunjeni Zahtjev za propusnicom Stožera civilne zaštite Grada Dubrovnika potrebno je dostaviti na e-mail : propusnica@dubrovnik.hr.

Propusnice se NEĆE izdavati za napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka radi odlaska u trgovinu na području druge općine ili obiteljske posjete koji u ovom trenutku nisu od vitalnog značaja.

Ostale propusnice NE izdaje Stožer civilne zaštite Grada Dubrovnika niti Grad Dubrovnik već odgovorne osobe u pravnoj osobi (npr. poslodavac, liječnik…) kako je navedeno u Odluci.
Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji. Svako kršenje izrečene mjere samoizolacije podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Za sve upite građani se mogu obratiti Stožeru civilne zaštite Grada Dubrovnika na besplatan broj telefona 0800 8182 svakim danom od 08,00 -20,00 sati.

Pročitajte još

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist