Aktualno

Vatrogasci u akciju u ACI Marini

Vatrogasci u akciju u ACI Marini

Na inicijativu Međunarodne policijske udrugu – IPA Dubrovnik održava se 14. konferencija Međunarodne udruge pomorskih istražitelja Europe (IAMI – International Association of Marine Investigators Europe), u Dubrovniku u vremenu od 18. – 20. listopada 2011. godine.

Konferencija okuplja veliki broj sudionika iz državnog sektora i gospodarstva, ne samo iz europskih zemalja, već iz cijeloga svijeta, a čiji je djelokrug rada povezan sa istraživanjem svih nezakonitih djela i izvanrednih događaja (havarija) u vezi s korištenjem plovila namijenjena za rekreacijsko – sportske i komercijalne svrhe.
U sklopu konferencije održala se i praktična vježbe u ACI marini Dubrovnik u Komolcu. Regionalni klub IPA Dubrovnik – Međunarodne policijske udrugu – IPA (INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION SEKCIJE HRVATSKA), zatražio je od DUZS koordinaciju aktivnosti u provedbi ove vježbe. Područni ured za zaštitu i spašavanje Dubrovnik izradio je Zajednički scenarij vježbe u suradnji s Vatrogasnom zajednicom grada Dubrovnika, MUP PU, HMP Dubrovnik, ACI marinom Dubrovnik i Klubom IPA Dubrovnik.
 

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist