Sport

VATRENI SE U 15 SATI SUSREĆU S ALBANCIMA Igraj moja Hrvatska!

hrvatska ceska navijanje uvala 2

Hrvatska nogometna reprezentacija danas u 15 sati igra drugu utakmicu na Europskom prvenstvu. U Hamburgu se Vatreni susreću s reprezentacijom Albanije.
-Znali smo i prije početka turnira koliko će ova utakmica biti važna za prolazak skupine, i prije početka turnira. Veseli me da smo pozitivni, da nismo obeshrabreni poslije Španjolske, atmosfera je pozitivna i dečki su svjesni situacije, da moramo biti bolji nego u prvoj utakmici. Pripremili smo se, znate da je Vlašić otpao i žao mi je što nije uspio ostati s nama, no dogodio mu se novi problem. Ostali su zdravi i jedva čekamo da počne – rekao je na konferenciji za medije uoči susreta izbornik Zlatko Dalić, donosi HNS.
Rekao je kako Albanija sigurno nema kvalitetu kao Španjolska, no zaslužuje poštovanje jer će biti motivirana i organizirana.

-Moramo biti strpljivi, cilj nam je biti ofenzivniji i pobijediti. Moramo biti efikasniji, konkretniji, parirati suparniku u agresivnosti. Znamo koji nam je cilj i spremni smo. Ne smijemo gubiti glavu i koncentraciju, ne smijemo srljati i tražiti nešto na silu, već igrom i kvalitetom doći do cilja. Pristup će nam garantirati da od prve minute budemo konkurentni – istaknuo je hrvatski izbornik.

 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist