Sport

Vaterpolisti u samoizolaciji do 24. kolovoza, stručnom stožeru nije propisana

Vaterpolisti u samoizolaciji do 24. kolovoza, stručnom stožeru nije propisana

Hrvatski vaterpolski reprezentativci, koji su sudjelovali na pripremama na Korčuli od 10. do 16. kolovoza ostaju u samoizolaciji do 24. kolovoza. S druge strane, stručnom stožeru kao i ostatku delegacije HVS-a samoizolacija nije propisana. Treba podsjetiti kako je u utorak, 19. kolovoza objavljeno kako su na COVID-19 pozitivni igrači Ante Vukičević i Toni Popadić.

-Sukladno preporukama stožera Civilne zaštite i Epidemiološke službe Republike Hrvatske odlučeno je da samoizolacija igrača reprezentacije uključene u pripreme na Korčuli traje do 24. kolovoza, s obzirom na datum detektiranja pojave prvih simptoma zaraze Covidom-19.

Isto se odnosi isključivo na igrače koji su bili pozvani na pripreme reprezentacije na Korčuli, dok je za stručni stožer i ostali dio delegacije HVS-a procijenjeno da nema potrebe za boravljenjem u samoizolaciji, iz razloga što se bliski kontakt sa zaraženim igračima nije provodio unutar zatvorenog prostora.

Hrvatski vaterpolski savez u sljedećim će danima nastaviti provoditi pojačani nadzor svih uključenih igrača te pozorno pratiti situaciju kako bi se zaštitili svi igrači, stručni stožer i ostali djelatnici, kao i ljubitelji vaterpola i hrvatskog sporta – istaknuli su u priopćenju iz HVS-a.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist