Sport

NK CROATIA GABRILE Miho Miletić predao ‘upravljačku palicu’ Mariju Mostini

NK CROATIA GABRILE Miho Miletić predao 'upravljačku palicu' Mariju Mostini

Mario Mostina novi je predsjednik NK Croatia Gabrile. Naime, na izbornoj skupštini, nakon 32 godine presjedanja klubom, Miho Miletić je predao ‘upravljačku palicu’ mladoj ekipi i pošao u zasluženu mirovinu.
Kako navode iz kluba, prije samog razrješenja, Miho Miletić je održao emotivan govor u kojem se osvrnuo na kompletno razdoblje svoga predsjedavanja, od trenutka preuzimanja 1988. godine kada klub nije imao ni teren, ni opremu ni omladinski uzrast pa sve do 2020. godine kada je NK Croatia Gabrile kompletan klub poznat u cijeloj Dalmaciji, ali i šire.

Za kraj je novoj upravi poželio svu sreću u daljnjem radu te da budu dosljedni i pošteni kako bi ime kluba ostalo tamo gdje jest. Zahvalio se cijeloj novoj mladoj upravi na želji za radom u klubu i za klub jer mu je to znak da sve ove godine truda, rada, vremena, ali i puno novaca, nisu bili uzaludni!
Nakon glasovanja, jednoglasno je odabrana nova uprava, a novi predsjednik Mario Mostina zahvalio se dosadašnjem predsjedniku na svemu učinjenom. Naglasio je da je sve napravljeno u njegovom mandatu jedno čudo, neviđeni doprinos nekom klubu zasigurno u našoj županiji, a vjerojatno i šire. Rekao je kako zna da je prihvatio veliku odgovornost, ali da ne sumnja da će Croatia i u idućim godinama ostati tamo gdje joj je i mjesto. U vrhu, i to ne samo u igračkom smislu, nego i organizacijski, domaćinski i svemu ostalome što čini jedan klub. Nakon što je iznio svoje viđenje kluba u budućnosti, skupštinari su ga u svemu podržali te je s time skupština završena!

Kompletnu upravu čine:
Predsjednik: Mario Mostina
Dva dopredsjednika: Luka Letunić i Pero Miletić
Upravni odbor u kojem će uz predsjednika i dopredsjednike biti Tomislav Škegro, Antun Bijelić, Teo Đukan, Đuro Martinović, Pavo Martinović, Pero Selak, Zoran Ravlija, Goran Mileta, Andro Klečak, Vlaho Klečak i Mihael Vojnić.
Na čelu Nadzornog odbora bit će Nikola Karačić, a članovi: Ivan Rodić, Pero Radelj, Denis Drašković i Pavo Gluhan, dok će dužnost tajnika obnašati Miho Đukan.

Izvor: Facebook/NK Croatia Gabrile

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist