Sport

Vaterpolisti Sveučilišta u Dubrovniku viceprvaci Hrvatske!

Vaterpolisti Sveučilišta u Dubrovniku viceprvaci Hrvatske!

Vaterpolisti Sveučilišta u Dubrovniku osvojili su srebro na državnom prvenstvu ‘UniSport H2O’ u Vukovaru.

– Unatoč kvalitetnoj ekipi i visokim očekivanjima, u finalu je ipak presudila naša “kratka klupa”. U finalu je bilo bilje Sveučilište u Splitu rezultatom 13:10. Nakon furioznog starta i vodstva 5:1 na kraju prve četvrtine, prednost se tijekim utakmice topila razmjerno padom snage jer dvije zamjene ipak nisu dovoljne za konačnu premoć.

Čestitamo momcima!!!

Za UNIDU su nastupali: Ivan Jurišić, Luka Bjelopera (2), Robert Soko, Ivio Bilić, Toni Mozara (1), Harun Kazagić (2), Vlaho Pavlić (1), Nikola Čižek, Ivan Vukojević (4). Voditelj: Andrija Martić

U polufinalnoj utakmici naši vaterpolisti očekivano su lakoćom pobijedili Tehničko veleučilište u Zagrebu rezultatom 18:5 (7:1, 5:0, 3:2, 3:2). Golove su postigli Vukojević (6), Pavlić (3), Kazagić (3), Bjelopera (3), Čižek (1), Soko (1), Jurišić (1).

U finalu dočekao nas je sraz sa Sveučilištem u Splitu nakon što su u polufinalu bili bolji od Sveučilišta u Zagrebu (16:10).

Ovim putem zahvaljujemo VK Jugu AO što je ustupio svoje mlade snage i omogućio studentima sportašima još jedno vaterpolsko iskustvo – objavili su na društvenim mrežama.

Foto: UniSport DU/Facebook

Pročitajte još

DALMATINSKA LIGA Jedanaest medalja za Badmintonski klub Dubrovnik

Dulist

PING-PONG LIGA Ovo su rezultati 16. kola Prvenstva Dubrovnika!

Dulist

NA DOMAĆEM TERENU Košarkaši Dubrovnika pobjedom zaključili drugi krug sezone

Dulist