DuList PROMO

Valentina i Hrvoje su dobitnici Šamana i Iscjelitelja

Valentina i Hrvoje su dobitnici Šamana i Iscjelitelja

Valentina Budak i Hrvoje Vuković sretni su dobitnici romana Noaha Gordona ‘Šaman’ i ‘Iscjelitelj’.
Njih dvoje su najbrže odgovorili na pitanje koje je glasilo: Navedite puno ime i prezime glavnog junaka prvog romana tzv. liječničke trilogije.
Odgovor je naravno Robert Jeremy Cole, a sretne dobitnike molimo da njihove poklone – knjige preuzmu u prostorijama DuLista, na adresi Ćira Carića 3, nalazimo se na trećem katu!
Rob u „Iscjelitelju“ pokušava napustiti primitivne metode liječenja u srednjem vijeku i učiti znanstveno potvrđenu medicinu u čemu će mu pomoći tzv. šesto čulo, neobičan dar koji mu omogućuje da predosjeti smrt svojih bolesnika.
Icjelitelj je najveći uspjeh američkog pisca Noaha Gordona („Šaman“, “ Iscjelitelj iz Zaragoze“, „Rabin“, „Jeruzalemski dijamant“) a do sada je prodan u milijunskim nakladama.
Roman “Šaman” prati živote oca i sina Colea, koji su također liječnici ali i pioniri naseljavanja države Illinois sredinom 19. stoljeća. Susret je to s metodama i tajnama indijanske medicine, ali i dosezima zapadne medicine, života u surovim uvjetima novoosvojenih područja, života u doba rata između Sjevera i Juga. Roman obiluje toplim i nježnim epizodama o ljubavi, obitelji i prijateljstvu.

Pročitajte još

NOVA DUBROVAČKA BOTA ŠARE Obiteljska tradicija kroz održivo poslovanje

Dulist

Evo kako da vam ‘klima’ ne pojede sav novac: Donosimo savjete za uštedu ove sezone

Dulist

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist