DuList INDuList PROMO

NAGRADNA IGRA Ima li ljubav rok trajanja?

NAGRADNA IGRA Ima li ljubav rok trajanja?

DuList u suradnji s Mozaik knjigom daruje jednu čitateljicu ili jednog čitatelja pronicljivim i humorističnim bestsellerom o seniorskoj ljubavi – Četvrtkom u parku autorice Hilary Boyd.

Roman „Četvrtkom u parku“ vas vodi, sa malo crnog humora, u svijet zrelih promišljanja o trajnosti ljubavi, obiteljskih veza, drama, strasti, tajni i laži.

Više od trideset godina Jeanie je bila Georgeova supruga, puna ljubavi, predana majka njihovoj kćeri i od nedavno, uzorna baka. Unatoč tome, već nekoliko godina, George ne želi s njom dijeliti bračni krevet, i to bez objašnjenja.
Je li napravila nešto krivo? George, nažalost, ne želi objasniti svoje ponašanje.
Svakoga četvrtka Jeanie vodi svoju unuku u park, gdje jednom prilikom upoznaje Raya, djeda s istim obavezama prema svom unuku. Druženje s Rayem podsjeti je nakon dugo vremena kako je to osjećati se poželjnom. Iako nevoljko, Jeanie osjeća da se zaljubljuje u njega, ali ima li hrabrosti u potpunosti promijeniti svoj život i dati ljubavi još jednu šansu?

Hilary Boyd najprodavanija je spisateljica romana uglavnom tematike iz života i ljubavi osoba zrelije dobi.
Njezin prvi roman, Četvrtkom u parku, postao je neočekivani bestseler širom svijeta. Njezin spisateljski rad, koji tematizira ljubavni i spolni život ljudi zrelije životne dobi, doveo je do razvoja novoga književnog žanra, koji su novine Observer nazvale ‘gran-lit’.

„Topla i izvrsno napisana priča o ljubavi u zrelijoj dobi.“ – Daily Telegraph
Odgovorite točno na pitanje, pošaljite nam Vaše ime, prezime, adresu i kontakt na info@dulist.hr, uz naznaku „knjiga na dar“.
Pitanje glasi: Navednite ime djedice u kojeg se fatalno zaljubljuje Jeanie.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist