DuList PROMO

Valamar u Dubrovnik dovodi Ninu Badrić, The Frajle i S.A.R.S.

Valamar u Dubrovnik dovodi Ninu Badrić, The Frajle i S.A.R.S.

Regionalna glazbena diva, vlasnica jednog od najljepših vokala na ovim prostorima, ujedno jedna od najtrofejnijih pjevačica i kantautorica, Nina Badrić, održat će ekskluzivni koncert na terasi vanjskog bazena u hotelu Valamar Dubrovnik President 12 kolovoza 2016. s početkom u 20.30 sati.

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovnice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama, ide u prilog lijepoj glazbenici, ali najviše sjajna i vjerna publika koja je do posljednjeg mjesta ispunjavala najveće koncertne dvorane regije.
“Čarobno jutro”, “Takvi kao ti”, “Dodiri od stakla”, preko “Dat će nam Bog”, “Moje oči pune ljubavi” pa do najnovijeg hit-singla “Dani i godine”, samo su djelić iznimne Ninine diskografije koju ćete imati prilike čuti u intimnom ambijentu terase vanjskog bazena u hotelu Valamar Dubrovnik President 12 kolovoza 2016. s početkom u 20:30 sati.

Nakon koncerta Nine Badrić 12.8. slijedi spektakularni koncert The Frajle koji će se održati u kampu Solitudo u prostoru bivše diskotete Divinae Folie. 18.8. s početkom u 21.00 sat.

The Frajle su četiri šarmantne dame izvrsnih vokalnih sposobnosti i iznimnog osjećaja za publiku koje su svojim obradama najvećih hitova osvojile publiku diljem regije i izdvojile se od ostalih izvođača na glazbenoj sceni. The Frajle uspijevaju ono što mnogima nikako nije jasno – na jednom koncertu podjednako držati publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu ruske ciganske do aktualnih pop-rock skladbi.
Da nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve te ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti dubrovačka publika imat će se prilike uvjeriti već 18.8. u kampu Solitudo ex. Divinae Folie s početkom u 21.00 sat.

Treća glazbena poslastica kojom se ljetna glazbena bajka nastavlja je koncert mega popularnog benda S.A.R.S. koji ce se održati 28. kolovoza 2016. u kampu Solitudo, u prostoru bivše diskotete Divinae Folie. Njihovu glazbu čine razni žanrovi kao što su reggae, ska, rock, s ponekimtradicionalnim elementom u pjesmama. Uspjeh ove grupe započeo je sa pjesmom “Buđav lebac” koja je odjeknula gotovo preko noći i lansirala S.A.R.S. u sam glazbeni vrh na području cijele regije. Koliko su uspješni u svojim izvedbama dubrovačka publika moći će uvjeriti već 28. kolovoza u kampu Solitudo.

Valamar Riviera

Pročitajte još

NOVA DUBROVAČKA BOTA ŠARE Obiteljska tradicija kroz održivo poslovanje

Dulist

Evo kako da vam ‘klima’ ne pojede sav novac: Donosimo savjete za uštedu ove sezone

Dulist

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist