Aktualno

Valamar Lacroma Dubrovnik proglašen najboljim poslovnim i vodećim hotelom u Hrvatskoj

Valamar Lacroma Dubrovnik proglašen najboljim poslovnim i vodećim hotelom u Hrvatskoj

Hoteli Valamar Riviere i ove su godine osvojili najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards i time potvrdili titulu vrhunskih hotela u Hrvatskoj koji posluju u skladu s najvišim standardima u turizmu.

Tri su Valamarova hotela dobitnici u četiri kategorije. Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* najbolji je u čak dvjema kategorijama – već četvrtu godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu za vodeći poslovni hotel, a četvrti put nosi i titulu vodećeg hotela u Hrvatskoj (nakon 2013., 2015. i 2016. godine).

Već petu godinu zaredom porečki hotel Valamar Riviera 4* proglašen je vodećim hrvatskim boutique hotelom, dok je rabački Valamar Girandella Resort 4*/5*, iako tek otvoren ove godine, već nagrađen kao vodeći hrvatski resort.

Valamarovi hoteli su osvajanjem nagrada u sve četiri nominirane kategorije u potpunosti nadmašili konkurenciju u kojoj su se našli redom renomirani hrvatski hoteli, mnogi od njih s kategorijom pet zvjezdica.

– Nagrada za najbolji poslovni hotel dokaz je da Valamar Lacroma Dubrovnik postiže vrhunske rezultate u kongresnom turizmu, kao i da kontinuirano radi na unaprjeđenju kvalitete usluge. World Travel Awards priznanje je potvrda svim zaposlenicima da rade odličan posao te da je Valamar Lacroma Dubrovnik bio i ostao prvi izbor među kongresnim hotelima u Hrvatskoj – istaknuo je Ivica Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik.

Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te već 24. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Hvale je novine Wall Street Journal kao Oscar industrije putovanja, a nagrade World Travel Awards pokrivaju širok raspon kategorija. Kandidati se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije pa je uistinu velika čast biti u konkurenciji za ovaj prestižni kipić.

 

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist