Grad

[UŽIVO OD 11 SATI] Pratite javno izlaganje prijedloga UPU-a Suđurađ

Ovog četvrtka održava se javno izlaganje i javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Suđurađ koja traje do 22. prosinca 2020. godine, a možete je pratiti uživo na portalu DuLista.

Odluka o izradi ovog plana donesena je još u studenom 2018. godine, a osnovni razlozi za njegovo donošenje su rješavanje osnova prometne, pomorske, komunalne i druge infrastrukture, omogućavanje infrastrukturnih i drugih projekata s potencijalom iskorištavanja EU fondova te razrađivanje i utvrđivanje uvjeta za izgradnju građevina i drugih objekata. Tu je i oživljavanje otoka kroz održivi razvoj gospodarstva, turizma i poljoprivrede, utvrđivanje mjera za zaštitu okoliša, prirodnih i kulturnih vrijednosti, razrada i prostorna organizacija različitih tipova luka i pomorskog prometa, sukladno PPU, te njihovo usklađenje s potrebama stanovništva, sigurnosnim čimbenicima i zaštite krajolika i prirode.

Javni uvid može se obaviti u ovom terminu, svaki dan od 9 do 19 sati, u Luži (ispod zvonika), na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika te u Informacijskom sustavu prostornog uređenja.

Pročitajte još

UPUĆEN JAVNI POZIV SVIM ŠKOLAMA U studenom se dodjeljuje novo godišnje priznanje ‘Imperijal’

Dulist

‘Ne možemo cijeli hrvatski turizam gledati kroz prizmu Istre. Dubrovnik je u znatno drukčijem položaju’

Dulist

Stanovi za mlade u Mokošici ‘zapeli’ na pravilniku Ministarstva financija koji se mora promijeniti

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija