Kultura

Uživajte u poeziji akademika Luka Paljetka i fra Ivana Kramara pet dana zaredom

Pet dana uzastopno akademik, književnik i pjesnik Luko Paljetak i gvardijan Franjevačkog samostana sv. Vlaha u Pridvorju i pjesnik, fra Ivan Kramar, govorit će poeziju iz svojih novih zbirki pjesama.

Inače, Paljetka i Kramara spojila je upravo ljubav prema poeziji pa već duže vrijeme zajedno rade, predstavljaju knjige i sudjeluju u brojnim događanjima. U sklopu prošlogodišnjeg Mjeseca knjige u Dubrovačkim knjižnicama imali su zajedničku promociju svojih zbirki pjesama ‘’Pitomi urlici’’ i ‘’Čavli zime’’.

Događanje je u  organizaciji Dubrovačkih knjižnica, a u sklopu programa Ljeto u knjižnici i trajat će od 23. do 27. kolovoza 2021. s početkom u 19:30 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad.

Ulazak je slobodan za sve.

 

Pročitajte još

Kako iskoristiti digitalnu tehnologiju za prezentaciju nošnji?

Dulist

OSAM STOLJEĆA ‘REDA PROPOVJEDNIKA’ Samostan u Dubrovniku uklesan je u temelje dominikanske prisutnosti na hrvatskim prostorima

Dulist

OTVORENA IZLOŽBA Djevojačke nošnje i nakit manjina pogledajte u Rupama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija