Zanimljivosti

UZ MEĐUNARODNI DAN OBITELJI U kinu film, na internetu predavanja

Povodom Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava u subotu, 15. svibnja Obiteljsko savjetovalište i Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije priređuju niz online izlaganja na temu obitelji i roditeljstva. Toga dana na YouTube kanalu Dubrovačke biskupije od 20 sati moći će se pratiti niz od 5 desetominutnih online predavanja, a predavanja će održati volonteri Obiteljskog savjetovališta, četiri psihologa i socijalna radnica. Predavači su: Jelena Bupić, Katarina Gjenero, Ana Vidak, Renata Tolja i Kate Tia Divizić.

Istim povodom u suradnji s Kinematografima Dubrovnik za obitelji su organizirane dvije besplatne projekcije filma ‘Život je lijep’ (La vita e bella) koje će biti prikazane u kinu ‘Visia’ u petak, 14. svibnja, u 16.30 sati i u 18.45 sati. Zbog epidemioloških mjera na svakoj projekciji može biti 35 osoba, pa je potrebno prethodno se najaviti za željeni termin i to isključivo na e – poštu Obiteljskog savjetovališta: obiteljsko.savjetovaliste@dubrovacka-biskupija.hr i to do petka, 14. svibnja do 10 sati.

Pročitajte još

Ponovno pokrenut projekt ‘Lastovo otok zvijezda’

Dulist

[FOTO] MJESEC GLAVNA ZVIJEZDA U Gružu se okupili veliki i mali svemiroljupci

Dulist

Fotografija Valentine Bešker među najboljima u Hrvatskoj

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija