Zanimljivosti

UZ MEĐUNARODNI DAN OBITELJI U kinu film, na internetu predavanja

Povodom Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava u subotu, 15. svibnja Obiteljsko savjetovalište i Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije priređuju niz online izlaganja na temu obitelji i roditeljstva. Toga dana na YouTube kanalu Dubrovačke biskupije od 20 sati moći će se pratiti niz od 5 desetominutnih online predavanja, a predavanja će održati volonteri Obiteljskog savjetovališta, četiri psihologa i socijalna radnica. Predavači su: Jelena Bupić, Katarina Gjenero, Ana Vidak, Renata Tolja i Kate Tia Divizić.

Istim povodom u suradnji s Kinematografima Dubrovnik za obitelji su organizirane dvije besplatne projekcije filma ‘Život je lijep’ (La vita e bella) koje će biti prikazane u kinu ‘Visia’ u petak, 14. svibnja, u 16.30 sati i u 18.45 sati. Zbog epidemioloških mjera na svakoj projekciji može biti 35 osoba, pa je potrebno prethodno se najaviti za željeni termin i to isključivo na e – poštu Obiteljskog savjetovališta: obiteljsko.savjetovaliste@dubrovacka-biskupija.hr i to do petka, 14. svibnja do 10 sati.

Pročitajte još

Što su sve najmlađi naučili na radionicama Zajednice tehničke kulture?

Dulist

AMBASADORICA PROJEKTA ‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Sanja Putica na prijemu kod predsjednika Đukanovića

Dulist

Na ređenje mons. Roka Glasnovića stigao i Marko Perković Thompson

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija