Aktualno

UZ BLAGDAN SV. MIHAJLA Osnovnoškolci i vrtićarci posjetili policajce na Grudi i u Metkoviću

U povodu obilježavanja Dan policije i blagdana sv. Mihajla, policijski službenici Policijske postaje Metković i Postaje granične policije Gruda u svojim službenim prostorijama ugostili su djecu iz Dječjeg vrtića Leut i nižih razreda Osnovne škole Čilipi.

Djeca nižih razreda Osnovne škole Čilipi prilikom posjeta Postaji granične policije Gruda vidjela su opremu i vozila koju koriste službenici temeljne i prometne policije. Za njih 56, opisan je i jedan radni dan policajca.

Također, povodom Dana policije, policijski službenici Policijske postaje Metković su djeci iz dječjeg vrtića ‘Leut’ predstavili rad policije te s njima razgovarali o sigurnom sudjelovanju u prometu.

Ovakav vid posjeta uobičajen je u povodu Dana policije, na radost djece i policijskih službenika.

Pročitajte još

‘SOLIDARNOST NA DJELU 2021.’ Crveni križ poziva: ‘Ne dvoji, za drugog izdvoji!’

Dulist

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija