Grad

UV Javne ustanove Rezervat Lokrum predložilo Ivicu Grileca za ravnatelja

Upravno vijeće Javne ustanove Rezervat Lokrum je nakon obavljenih razgovora s kandidatima za ravnatelja te analize i ocjenjivanja predloženih programa rada i životopisa jednoglasno Gradskom vijeću predložilo imenovanje Ivice Grileca za ravnatelja.

– Gradskom vijeću su na razmatranje predane potpune prijave svih šest kandidata kojima zahvaljujemo na interesu i angažmanu oko selekcijskog postupka te vjerujemo da ćemo imati prilike surađivati i u budućnosti na kontinuiranom unapređivanju Rezervata. Ovim putem se također zahvaljujemo v.d. ravnateljici Mariji Crnčević, djelatnicama i djelatnicima te zakupcima poslovnih prostora na predanom radu i kvalitetnoj pripremi otoka za početak sezone unatoč dugotrajnim lošim vremenskim uvjetima, a građanima i posjetiteljima na velikom interesu i dolasku na Lokrum već prvog dana plovidbe, poručili su iz JU Rezervat Lokrum.

 

Pročitajte još

Donacijom Sebastiana Ćwika, vlasnika ‘Titove vile’, oprema se gruški dom umirovljenika

Dulist

BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

Dulist

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija