Grad

UV Javne ustanove Rezervat Lokrum predložilo Ivicu Grileca za ravnatelja

UV Javne ustanove Rezervat Lokrum predložilo Ivicu Grileca za ravnatelja

Upravno vijeće Javne ustanove Rezervat Lokrum je nakon obavljenih razgovora s kandidatima za ravnatelja te analize i ocjenjivanja predloženih programa rada i životopisa jednoglasno Gradskom vijeću predložilo imenovanje Ivice Grileca za ravnatelja.

– Gradskom vijeću su na razmatranje predane potpune prijave svih šest kandidata kojima zahvaljujemo na interesu i angažmanu oko selekcijskog postupka te vjerujemo da ćemo imati prilike surađivati i u budućnosti na kontinuiranom unapređivanju Rezervata. Ovim putem se također zahvaljujemo v.d. ravnateljici Mariji Crnčević, djelatnicama i djelatnicima te zakupcima poslovnih prostora na predanom radu i kvalitetnoj pripremi otoka za početak sezone unatoč dugotrajnim lošim vremenskim uvjetima, a građanima i posjetiteljima na velikom interesu i dolasku na Lokrum već prvog dana plovidbe, poručili su iz JU Rezervat Lokrum.

 

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović