Grad

SPOROVI GRADA Grijehe prošlosti ‘oprali’ s 4,2 milijuna kuna. Zasad!

Više od 4,2 milijuna kuna izgubio je Grad Dubrovnik u samo tri sudska spora od kojih se jedan ‘poteže’ još od 1971. godine!

O tome je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća govorio i gradonačelnik Mato Franković, a u iznos je uključio i spor Dubrovačkog simfonijskog orkestra s bivšim ravnateljem Perom Šišom. Naime, Grad Dubrovnik je preko DSO-a Šiši već platio 900 tisuća kuna, no vodi se i spor za drugo razdoblje koji će, prema procjeni gradonačelnika, biti ‘težak’ pola milijuna kuna pa će Grad samo na Šiši ostati kratkih rukava za oko 1,4 milijuna kuna. Ako se procjena ostvari tada će se iznos od 4,2 milijuna kuna ‘popeti’ na više od 4,7 milijuna kuna.

S obzirom da je Franković obećao vijećnicima napraviti presjek najvećih financijskih sporova Grada Dubrovnika, DuList je odlučio zatražiti te podatke. Uz Šišu, o kojim sporovima je još riječ? Čitajte u tiskanom izdanju DuLista!

Pročitajte još

Vedrana Kelleher na čelu Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina

Dulist

Na današnji dan umrla je pjesnikinja Cvijeta Zuzorić

Dulist

Grad Dubrovnik dobitnik nagrade ‘Simply the best’ za Dubrovnik Pass

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija