Aktualno

USPJEŠNA POSEZONA Valamarov hotel kojeg vole Nijemci

c VALAMAR ARGOSY PROMO 1

Iza nas je još jedna uspješna turi­stička sezona, a Dubrovnik polako pre­lazi u ‘zimski režim rada’. Tome svje­doči i zatvaranje dijela hotela. Kako nam navode iz hotelske kompanije Valamar Riviera, cijele godine radit će dva njihova hotela – vodeći poslovni hotel u Hrvatskoj, Valamar Lacroma Dubrovnik te novoobnovljeni hotel Valamar Argosy.
Ostali svoja vrata zatvaraju do ožujka 2020. godine. U Valamaru oče­kuju dobru posezonu, a navode i rast poslovnog segmenta.
— Nakon iznimno uspješne sezone koju su obilježile brojne nagrade i pri­znanja, hotel Tirena zatvorio je svoja vrata krajem listopada, točnije 27. listopada dok je hotel Valamar Club Dubrovnik prvog vikenda u studenom ispratio zadnje goste i zatvorio svoja vrata za ovu godinu – naveli su nam iz Valamar Riviere dodavši kako će sredinom mjeseca vrata zatvoriti i Hotel Valamar Collection Dubrovnik President.

Odlična kongresna sezona
— Kongresna sezona je u hotelu Vala­mar Lacroma Dubrovnik u punom zamahu te će do kraja 2019. ugostiti još 40-tak različitih događaja što pred­stavlja rast i jednu od najuspješnijih sezona što se poslovnog segmenta tiče u odnosu na sve dosadašnje uspješne godine s naglaskom na kontinuirani rast interesa USAtržišta. Ove zime i hotel Valamar Argosy ostat će otvoren te će u svojoj uspješnoj posezoni ugo­stiti grupe s njemačkog tržišta. Sezona se u Valamarovim hotelima u Dubrov­niku nastavlja uspješnom posezonom za koju smo se izvrsno pripremili te smo izuzetno zadovoljni najavama i bookingom posebice s USAtržišta te s tržišta Dalekog istoka i vjerujemo da rezultat neće izostati – navode iz Valamara.
Kako nam se približavaju i blag­dani, zanimalo nas je hoće li se u Vala­mar Lacromi i ove godine organizirati Doček.
— Za naše goste i ove godine ćemo u hotelu Valamar Lacroma Dubrov­nik organizirati svečanu novogodiš­nju večeru uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbeni program. Novo­godišnji aranžman je već unaprijed rasprodan agencijama i turoperato­rima dok je najveći interes za iste za grupe s njemačkog tržišta te iz okol­nih susjednih zemalja – zaključuju iz Valamar Riviere. AFR

Objavljeno u tiskanom izdanju DuLista, 13. studenog 2019.

Pročitajte još

[FOTO] SVEČANA 90. OBLJETNICA Orsan je simbol tradicije, predanosti i ljubavi prema moru

Dulist

NOVA INVESTICIJA KRALJA LAMINATA Darko Pervan počeo s izgradnjom Hotela Slano

Dulist

U PETAK NA PLACI U GRUŽI Akcija mjerenja krvnog tlaka, razine šećera u krvi i još toga!

Dulist