DuList IN

USKORO VJENČANJE GODINE NA LOVRJENCU Sin Roda Stewarta i zaručnica ljetuju u Gradu uoči velikog dana

nicole artukovich liam stewart naslovna

Vjenčanje godine se uskoro odvija u Dubrovniku, a riječ je o onome između Nicole Artukovich i Liama Stewarta, sina megazvijezde Roda Stewarta. Mladenci će izgovoriti sudbonosno ‘da’ u petak, 31. svibnja u Jezuitima, a svadbena svečanost će se održat na Lovrjencu. Isto tako, večer prije je u hotelu Excelsior organizirano party dobrodošlice. Mladenka je odabrala vjenčanicu za svoj najvažniji dan, a nosit će onu iz modnog salona ‘Le Concept by Alex’ hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Nicole Artukovich vuče korijene iz Konavala, a na dubrovačkom području već godinama ljetuje. Njen djed je taj koji se preselio u Sjedinjene Američke Države. Liam i Nicole oboje imaju 29 godina, a zaljubili su se u srednjoj školi. Njihov sin Louis je nedavno proslavio prvi rođendan s čime su se i pohvalili na društvenim mrežama, a isto tako su na njima romantično opisali svoju vezu.

– Zaljubilo se dvoje šesnaestogodišnjaka. Kad je Nicole završila srednju školu i koledž u Kaliforniji, Liam je otišao u Washington, a zatim na Aljasku igrati profesionalni hokej. Daljina je samo još više raznježila njihova mlada srca. Hodali su osam godina, živjeli u dvije zemlje i zajedno putovali u sedam drugih. Život se dogodio, tri godine su išli svojim putem i kako kaže stara poslovica, kao suđeni jedno drugom, našli su put natrag jedno drugome. Njihova ljubav, srećom, nikad nije izblijedjela – napisali su.

Inače, Rod Stewart je dobio Liama u braku s novozelandskom manekenkom Rachel Hunter. Par je bio u braku 16 godina, a ubrzo nakon, Rod je oženio englesku manekenku Penny Lancaster s kojom je u braku od 2007. godine.

Pročitajte još

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist

KALAMOTA BEACH HOUSE Noć G Chelo oduševila glazbenim hitovima i vrhunskom hranom