Aktualno

Uskoro se uklanja korov i rupa u Hebrangovoj


Još jedna primjedba koju su nam poslali naši sugrađani vezana je za nepokošeno bilje i rupe u asfaltu u Ulici Andrije Hebranga, ispred ex Postaje prometne policije.

Naime kod sindikata pomoraca od loze i drugog bilja se skoro ne može prolaziti pločnikom, tu su i rupe na asfaltu ispred dviju manjih nebodora, kao i nakrivljeni pločnik.

Iz gradske uprave odgovoreno nam je kako će se u Ulici Andrije Hebranga ispred ex Postaje prometne policije po nalogu Komunalnog redarstva u vrlo kratkom roku ukloniti sav korov i granje, a rupa na kolniku ispred dvije zgrade poviše RK Srđ će biti sanirana do kraja ovoga tjedna.

 

Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/ 350 – 670, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

 

Pročitajte još

[FOTO] Završna izložba maturanata Umjetničke škole Luke Sorkočevića

Dulist

[FOTO] SVEČANA PROMOCIJA Uručene diplome prvostupnicima i magistrima Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

OD PONEDJELJKA Policija prelazi na ljetno radno vrijeme

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija