Aktualno

Uskoro se uklanja korov i rupa u Hebrangovoj


Još jedna primjedba koju su nam poslali naši sugrađani vezana je za nepokošeno bilje i rupe u asfaltu u Ulici Andrije Hebranga, ispred ex Postaje prometne policije.

Naime kod sindikata pomoraca od loze i drugog bilja se skoro ne može prolaziti pločnikom, tu su i rupe na asfaltu ispred dviju manjih nebodora, kao i nakrivljeni pločnik.

Iz gradske uprave odgovoreno nam je kako će se u Ulici Andrije Hebranga ispred ex Postaje prometne policije po nalogu Komunalnog redarstva u vrlo kratkom roku ukloniti sav korov i granje, a rupa na kolniku ispred dvije zgrade poviše RK Srđ će biti sanirana do kraja ovoga tjedna.

 

Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/ 350 – 670, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

 

Pročitajte još

Otvorene online prijave za organizirano cijepljenje pomoraca iz županije

Dulist

SVAKIM DANOM Od 26. lipnja izravan let Amsterdam – Dubrovnik

Dulist

LAPADSKA OBALA BEZ PUMPE Po gorivo za barku do Sobre ili Komolca?

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija