Aktualno

Uskoro sanacija cijevi

Pored Onofijeve fontane u povijesnoj jezgri Dubrovnika, mnogi prolaznici mogli su jutros uočiti poplavu nastalu zbog izljevanja vode iz obližnjeg šahta. 

Poslovođa u Vodovodu Ivan Čorić rekao nam je kao je uzrok izlljevanja puknuće vodovodne cijevi  te kako je upravo u tijeku ispuštanje vode, nakon čega će se u roku od sat vremena sanirati nastalo puknuće. 
Iako nije znao o čemu je riječ, s obzirom da je cijelo jutro na sastancima,  direktor Vodovoda Pero Mišković, istaknuo je kako je kanalizacija ispod Straduna u izuzetno lošem stanju.
– Kanal je 90 posto začepljen, u dijelu gdje nije stavljena cijev,  gotovo je zabetoniran – istaknuo je Mišković dodavši kako je Vodovod u pregovorima sa Svjetskom bankom kako bi se taj problem riješio:
– Imamo obećanje od Svjetske banke da će se na tome raditi. Očekujemo skore razgovore na tu temu. Naime, tada ćemo trebati podizat ploče, demontirat Stradun i očistit kanala- zaključuje Mišković. 
 

Pročitajte još

DENIS PAVELA Prijedlog o ‘kontaktnoj zoni’ u smislu ‘tko plati – prolazi’ nije u duhu očuvanja baštine!

Mia Njavro Banić

Na Maratonu lađa sudarila se dva broda, HGSS-ovci izvlačili osobu zarobljenu u kabini

Dulist

PREKRASNA PRIČA IZ SLANOG ‘Vatrogasac Mišo Tepšić tješio je mog sina dok se bojao požara, donio mu je i slikovnicu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija