Aktualno

Uskoro sanacija cijevi

Pored Onofijeve fontane u povijesnoj jezgri Dubrovnika, mnogi prolaznici mogli su jutros uočiti poplavu nastalu zbog izljevanja vode iz obližnjeg šahta. 

Poslovođa u Vodovodu Ivan Čorić rekao nam je kao je uzrok izlljevanja puknuće vodovodne cijevi  te kako je upravo u tijeku ispuštanje vode, nakon čega će se u roku od sat vremena sanirati nastalo puknuće. 
Iako nije znao o čemu je riječ, s obzirom da je cijelo jutro na sastancima,  direktor Vodovoda Pero Mišković, istaknuo je kako je kanalizacija ispod Straduna u izuzetno lošem stanju.
– Kanal je 90 posto začepljen, u dijelu gdje nije stavljena cijev,  gotovo je zabetoniran – istaknuo je Mišković dodavši kako je Vodovod u pregovorima sa Svjetskom bankom kako bi se taj problem riješio:
– Imamo obećanje od Svjetske banke da će se na tome raditi. Očekujemo skore razgovore na tu temu. Naime, tada ćemo trebati podizat ploče, demontirat Stradun i očistit kanala- zaključuje Mišković. 
 

Pročitajte još

SVAKIM DANOM Od 26. lipnja izravan let Amsterdam – Dubrovnik

Dulist

LAPADSKA OBALA BEZ PUMPE Po gorivo za barku do Sobre ili Komolca?

Leona Rašica

FRANKOVIĆ: ‘Gradu još nije stiglo rješenje Upravnog suda za Lapadsku obalu, naći ćemo način za nastavak radova’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija