Aktualno

Upravno vijeće podržalo Boju Milan Mustać za novi mandat na čelu Dječjih vrtića

Upravno vijeće podržalo Boju Milan Mustać za novi mandat na čelu Dječjih vrtića

Upravno vijeće Dječjih vrtića Dubrovnik, kako doznaje DuList, jednoglasno je podržalo Boju Milan Mustać u novom mandatu na mjestu ravnateljice ove ustanove. Na natječaj koji je raspisan 27. ožujka te okončan 14. travnja, prijavilo se ukupno pet kandidata, a UV je dalo prednost upravo dugogodišnjoj ravnateljici. Milan Mustać, naime, po sili zakona još uvijek ne mora ići u starosnu mirovinu te može ponovno biti ravnateljicom.

Podsjetimo, Dječji vrtići Dubrovnik odlukom Gradskog vijeća iz lipnja 2019. podijeljeni su na dvije ustanove – Dječji vrtić Pčelica sa sjedištem u Mokošici te je privremenom ravnateljicom imenovana Diana Brkić i Dječji vrtić Dubrovnik s privremenom ravnateljicom Bojom Milan Mustać.

Međutim, s obzirom da Milan Mustać po zakonu nije mogla biti v.d. ravnateljice dulje od godine dana, Upravno je vijeće moralo raspisati novi natječaj te su odlučili ponovno predložiti nju kao najbolju kandidatkinju s obzirom na, među ostalim, dosadašnje iskustvo vođenja vrtića. Nakon toga, kako doznajemo, raspisat će se novi natječaj te će se birati novi ravnatelj za svaku od novih vrtićkih ustanova. Inače, ravnatelja/ravnateljicu Dječjih vrtića Dubrovnik imenuje se na mandat od četiri godine.

Pročitajte još

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist