Aktualno

UMJESTO KAMPA, POSLUŽIT ĆE I PARKING BOLNICE ‘Hit’ smještaj za 110 kuna po danu

Kamperi su našli novo mjesto za odmor u Dubrovniku. I to poprilično jeftino. Naime, ovih su dana, baš kao što je to bio slučaj i 2019. godine, kamp kućice ‘okupirale’ parking kraj Opće bolnice Dubrovnik. Na dojavu naših čitatelja, koji nam ističu kako se čini da su kamperi vrlo dobro obavješteni o ovoj novoj ‘hit spavaonici’, nekoliko kamp kućica na parkingu bolnice zatekao je ovog četvrtka i naš fotograf.
No, o ovoj smo problematici i kampiranju na divlje pisali i prije dvije godine, kada su nam iz tvrtke Parking tim, koja upravlja ovim parkiralištem, rekli kako se kamperi smiju parkirati te da s njima nemaju nikakvih problema ukoliko gabaritima ne ugrožavaju promet i ako veličinom ne prelaze zadana ocrtana parkirališna mjesta.
Također, istaknuli su kako ne postoji neko vremensko ograničenje koliko bi se tamo smjeli zadržati ukoliko uredno plate parkirnu kartu. A ona za jedan dan iznosi 110 kuna.

Pročitajte još

JESTE LI GA OSJETILI? Potres jačine 4.8 po Richteru u Albaniji

Dulist

DR. IRIS LONČAR O KRAJU JEFTINOG NOVCA ‘Rast kamatnih stopa možemo očekivati već krajem ove godine’

Iva Dedo

NOVA AKCIJA U PONEDJELJAK Darujte krv i učinite svijet zdravijim!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija