Aktualno

UMJESTO KAMPA, POSLUŽIT ĆE I PARKING BOLNICE ‘Hit’ smještaj za 110 kuna po danu

Kamperi su našli novo mjesto za odmor u Dubrovniku. I to poprilično jeftino. Naime, ovih su dana, baš kao što je to bio slučaj i 2019. godine, kamp kućice ‘okupirale’ parking kraj Opće bolnice Dubrovnik. Na dojavu naših čitatelja, koji nam ističu kako se čini da su kamperi vrlo dobro obavješteni o ovoj novoj ‘hit spavaonici’, nekoliko kamp kućica na parkingu bolnice zatekao je ovog četvrtka i naš fotograf.
No, o ovoj smo problematici i kampiranju na divlje pisali i prije dvije godine, kada su nam iz tvrtke Parking tim, koja upravlja ovim parkiralištem, rekli kako se kamperi smiju parkirati te da s njima nemaju nikakvih problema ukoliko gabaritima ne ugrožavaju promet i ako veličinom ne prelaze zadana ocrtana parkirališna mjesta.
Također, istaknuli su kako ne postoji neko vremensko ograničenje koliko bi se tamo smjeli zadržati ukoliko uredno plate parkirnu kartu. A ona za jedan dan iznosi 110 kuna.

Pročitajte još

Mladić koji je gurnut sa zida na Pilama stabilno je i uspješno se oporavlja

Dulist

VANDA I GABRIELA ĐANIĆ Mama i kći violončelistice stvaraju lijepu glazbenu priču

Maria Prkut

Culture Club Revelin proglašen 22. najboljim klubom na svijetu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija