Kultura

ULAZNICE SU U PRODAJI Osjetite duh blagdana uz Dubrovački božićni koncert

ULAZNICE SU U PRODAJI Osjetite duh blagdana uz Dubrovački božićni koncert

Tradicionalni Dubrovački božićni koncert održat će se u petak, 22. prosinca u 20 sati u Valamar Lacroma Dubrovnik Hotelu, a svojim programom Dubrovčanima i svim ostalim gostima približit će duh blagdana.
Tom prigodom, Dubrovačkom simfonijskom orkestru, kojim će ravnati maestro Hari Zlodre, pridružit će se sopranistica Lana Kos, Marko Škugor, Lucija Pećar Končić, Mara Burum, Klapa Subrenum i Teatar band.
Koncertni program obuhvatit će raznovrsne tradicionalne pjesme, od dobro znanih božićnih klasika do autentičnih božićnih napjeva, pružajući publici glazbenu raznolikost i stvarajući pravu blagdansku atmosferu.
Ulaznice po cijeni od 13 i 17 eura mogu se kupiti u Tisak Media centru na Pilama kao i u KIC-u Luža od ponedjeljka do petka od 15 do 21, subotom od 10 do 17 i nedjeljom 10 do 21 sat te online na www.ulaznice.hr.
Koncert je organiziran u suradnji Dubrovačkog simfonijskog orkestra s Gradom Dubrovnikom, Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, Dubrovačkim ljetnim igrama i grupacijom Valamar.
Više informacija o Dubrovačkom božićnom koncertu te ostalim događanjima u okviru jubilarnog desetog Dubrovačkog zimskog festivala dostupno je na festivalskoj internetskoj stranici te na društvenim mrežama, ali i na Kalendaru događanja Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

ZA VIKEND U TEATRU Vidi kako Lokrum pere zube

Dulist

Predstavljanje knjige Tihomira Rajčića ‘Beogradske tajne Prvog svjetskog rata’

Dulist

DANI FRANKOFONIJE Izložba i predavanje ‘Priča o markizu de Piennesu’

Dulist