Afera Šipan

Uknjiženo i Rješenje dostavljeno Gradu

Društvo prijatelja dubrovačke starine oglasilo se vezano za uknjižbu na gradske Zidine. Priopćenje donosimo u cijelosti:

– Slijedom napisa u prošlome Dubrovačkom vjesniku od 10. ožujka2012. godine želimo izvijestiti javnost kako je uistinu Društvo prijatelja dubrovačke starine uknjiženo kao nositelj plodouživanja vrhu čest. zem. 2642/1, u naravi stare zidine, vlasnosti Grada Dubrovnika u cijelosti. Društvo prijatelja dubrovačke starine se uknjižilo temeljem Rješenja br. Z./51/10 Općinskog suda u Dubrovniku od 23. Ožujka 2010. g. čiji preslik prilažemo.

Navedeno Rešenje je dostavljeno kako punomoćeniku Društva dubrovačke starine tako i Gradu Dubrovniku dana 06. travnja 2010. g.

S obzirom da su zemljišne knjige javne isprave dostupne svakome zainteresiranome na uvid, o ovoj uknjižbi su razni mediji već više puta pisali i izvještavali tijekom 2010. i 2011. g – za Društvo prijatelja dubrovačke starine Denis Orlić, dopredsjednik.
 

Pročitajte još

AFERA ŠIPAN Prošla godina dana…

Nikša Miletić

‘Ovo je obračun zbog afere Šipan’

Nikša Miletić

Orlić: Ništa mu ne zamjeram

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija