Aktualno

UKLJUČITE SE, POMOZITE! Omogućimo majci da u teškim danima bude uz svog malenog Antonia

UKLJUČITE SE, POMOZITE! Omogućimo majci da u teškim danima bude uz svog malenog Antonia

Jedan maleni dječak, inače veliki Hajdukov fan, iz Slavonije treba našu pomoć. Maleni Antonio trenutno se nalazi u Klaićevoj bolnici u Zagrebu s dijagnozom preteškom za jednog dvanaestogodišnjaka, a to je insuficijencija i otkazivanje bubrega. Ovaj maleni dečko pravi je borac i to dokaziva svakim danom – napisala je na svom Facebook profilu Marijana Bezek Kohn iz Udruge 3D+UPIOU. Svoju zamolbu uputila je svim prijateljima, poznanicima, Torcidi Dubrovnik – Mokošica, braniteljima, medijima, udrugama koje su spremne pomoći…
Majka malenog Antonia, navodi dalje, zbog udaljenosti doma ne može boraviti s njim i posjećivati ga toliko često. Udaljenost o kojoj pričamo je 220 km.
-Otac se, na žalost razbolio, ali je doma i za sada dobro, ali majka nema financijska sredstva da bude s njim i putuje. Karta u dva smjera vlakom kojim majka putuje košta 207 kuna. Ovim putem pozivam sve vas da pomognete, da donirate ako možete i koliko možete, da podijelite ovaj post i šaljete ga dalje. Omogućimo ovoj majci da bude uz svoje dijete u teškim danima, za Antonia! – navela je Marijana Bezek Kohn.
-Idemo još jednom pokazati da imamo veliko srce i da nitko nije sam – poručila je.

Kod uplate napišite: Donacija Antonio Strbo.
HR0423900013222025616
broj rač. 3401290559

Pročitajte još

Radnicima u ugostiteljstvu minimalne plaće povećane za prosječno 17 posto

Dulist

Peru Vićanu sud zabranio korištenje pomorskog dobra bez koncesije!

Dulist

Maro Kapović imenovan predsjednikom Sveučilišnog vijeća u Dubrovniku

Dulist