Aktualno

UHPA izabrala Mara Saulovića kao predstavnika Južne Dalmacije

UHPA izabrala Mara Saulovića kao predstavnika Južne Dalmacije

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) 25. svibnja održala je izbore tijela UHPA-e. U Upravni odbor kao predstavnik redovnih članova iz regije Južna Dalmacija izabran je Maro Saulović iz agencije Gulliver DMC travel d.o.o. iz Dubrovnika.

Maro Saulović rođen je 29. ožujka 1976. u Dubrovniku. Srednjoškolsko obrazovanje započeo je u Gimnaziji Dubrovnik, a paralelno je pohađao i Umjetničku školu Luke Sorkočevića. Nakon srednjoškolskog obrazovanja upisao je Pomorski fakultet Sveučilišta u Dubrovniku. Tijekom studija specijalizirao se u području Pomorskog managementa i diplomirao 2001. kao Diplomirani inženjer pomorskog prometa. Profesionalni put započeo je u tvrtki Gulliver travel gdje je radio u odjelu operative od 2003. do 2007. Tijekom tog razdoblja, stekao je iskustvo u organizaciji operativnih poslova. Nakon toga, unutar organizacije TUI, postao je direktor Intercruises sektora za zemlje Jadrana (izuzev Italije). Tijekom svoje 13-godišnje karijere u Intercruises-u, uspješno je vodio tim i bio odgovoran za upravljanje operacijama brodova na kružnim putovanjima u regiji Jadrana. Od 2020. član je Uprave i direktor agencije Gulliver Destination Management Company d.o.o. U toj ulozi, aktivno sudjeluje u strategijskom planiranju, razvoju poslovanja i upravljanju timom zaposlenika.

Podsjećamo, izbor članova za tijela UHPA-e vrši se svake četiri godine, a mandat izabranih članova počinje 18. lipnja 2023. po isteku mandata sadašnjeg saziva.

Pročitajte još

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist