Aktualno

Udruga ‘Tata je tata’: Vratimo Niki i Luciji osmijeh na lice!

Udruga 'Tata je tata': Vratimo Niki i Luciji osmijeh na lice!

Udruga Tata je Tata već godinama pomaže obitelji iz Banove Jaruge kraj Kutine te su u stalnom kontaktu s njima. No, sada traže pomoć svih dobrih ljudi. Naime, nedavno nevrijeme u potpunosti im je uništilo krov kuće i nalaze se u teškoj situaciji.

-Vjerujem da se mnogi od vas sjećaju naše male Lucije koja nas je svojom dječjom iskrenošću i zagrljajima zauvijek osvojila kad smo posjetili nju i njenu nepokretnu sestru Niku, iz Banove Jaruge kraj Kutine. Nika je trenutno na čuvanju u bolnici. Majka koja je sama teško bolesna, slijepa na jedno oko uz dijabetes koji uključuje inzulin najviše brine o njima – naglašavaju iz Udruge Tata je tata.

-Ako želite pomoći Niki i Luciji, vratiti im osmijeh na lice, pomozite ovoj obitelji koliko tko može. Budimo svjetlo dobra. Zbog Lucije i Nike. Pokrimo njihovu kuću krovom dobrote, solidarnosti i empatije.
Hvala vam dobri ljudi, hvala beskrajno – ističu.

HR 1823900013291651285 HPB
Nika Nataša Marić – (račun djevojčice, majka Ivana ima punomoć)
Adresa Ivana Marić, Stjepana Radića 54, Banova Jaruga.

U opisu možete napisati, donacija za krov, materijal ili slično). Podijelili su i broj mobitela na koji se može kontaktirati mamu Ivana, a to je 099 504 0395.

Pročitajte još

[FOTO] Svečana 150 obljetnica Hrvatskog liječničkog zbora

Dulist

Ništa od revizije Dubrovačkih ljetnih igara

Dulist

Ministar Bačić u Dubrovniku otvorio Konferenciju o prostornom planiranju morskog područja RH

Dulist