Grad

Udruga Sigurnost u prometu upozorava: Vozači, pripazite na cesti u Vrbici!

Iz Udruge Sigurnost u prometu na društvenim mrežama apelirali su na oprez vozača prilikom prolaska preko Vrbice zbog kako navode, kamenih zapreka postavljenih uz cestu:
-Naime, u mjestu Vrbica, na kolniku državne ceste D-8 u nepreglednom zavoju, izvođač radova na obližnjem gradilištu uz sami rub ceste postavio je kamene zapreke na kojima se sa strane okrenute prema kolniku nalaze željezni šiljci dužine do pola metra. Inače na navedenoj dionici se dogodilo više prometnih nesreća sa teškim ozljedama u zadnjih nekoliko godina – navode iz Udruge u objavi te apeliraju na vozače da prilagode brzinu kretanja na spomenutoj dionici.
-Isto tako pozivamo odgovorne da uklone navedeno te postupe sukladno Pravilniku o prometnim znakovima, signalizaciji opremi na cesti – zaključuju iz Udruge Sigurnost u prometu.
Foto: Udruga Sigurnost u prometu 

Pročitajte još

OBILAZAK GRADILIŠTA AGLOMERACIJE ‘Ovo je povijesno ulaganje u vodoopskrbni i kanalizacijski sustav grada’

Dulist

Dođite na Stradun, zaigrajte tombolu, učinite dobro djelo i zabavite se!

Dulist

DR. MARIO ČURLIN I DR. ORSAT JOHN Liječnički dvojac za pohvalu! Sami kupili svoju ordinaciju

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija