AktualnoUrednički izbor

Učiteljice Ivana Bašić i Rosanda Lovrić dobitnice vrijednih međunarodnih nagrada

Četvero hrvatskih učitelja nagrađeno je 30. travnja 2023. u Dubaiju od svjetskog lidera AKS Education Award  na ceremoniji Global Education Summit & Awards. Među njima su dvije učiteljice iz naše županije, Ivana Bašić iz OŠ Opuzen i Rosanda Lovrić iz SŠ Metković. Nagrađeni su i učitelji Tatjana Orešković i Dejan Nemčić iz Zagreba.

Ivani Bašić dodijeljena je nagrada naziva Dynamic teacher of the year dok je nagrada Outstanding educator of the year dodjeljena Rosandi Lovrić.

Od 985 nominacija iz 57 zemalja, odabrano je 70 nominacija za nagrade iz 26 zemalja u različitim kategorijama. Ceremonijom su predsjedali dr. Dinesh Kamra, izvršni direktor AKS Education Awards. Počasni gost bio je Jasmin Devlić, generalni konzul Republike Hrvatske u Dubaiju.

Događaj je bio mješavina poštovanja, globalnog umrežavanja, dijeljenja znanja i učenja među kolegama.      Ova nagrada ima za cilj identificirati nastavnike koji su pokazali izvrsnost u poučavanju različitih predmeta, pokazali izvanredan doprinos učenicima i služili zajednici poučavanjem čak i izvan formalnih učionica.

 

 

Pročitajte još

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1895. Rođen slikar Ignjat Job

Dulist