DuList IN

UČENIČKI DOMOVI Zabavno i poučno uz Kviz znanja

Kviz dubrovačkih đačkih domova

Već tradicionalno i ove godine, deveti put za redom, tri utorka u veljači održao se ‘Kviz znanja’ učeničkih domova grada Dubrovnika.

Ovaj edukativno-zabavni program kojeg je osmislio i sedam godina vodio znani dugogodišnji srednjoškolski profesor Tomislav Kuljiš, održan je u prostorijama Učeničkog doma Paola di Rosa te organiziran u realizaciji Muškog učeničkog doma. Uz ova dva doma, u Kvizu su sudjelovale i učenice Ženskog đačkog doma.

U tri večeri, učenici sva tri doma imali su međusobne susrete, a konačan pobjednik ove godine bila je ekipa Muškog učeničkog doma u sastavu: Đuro Bilić, Marko Borović, Mislav Kiridžija, Neno Barović i Paulo Vlašić.

I ove godine za regularnost i pošteno nadmetanje brinuo se žiri u sastavu tri ravnatelja – časna sestra Meri Muše, Marica Pendo i Boris Njavro, za samu pripremu i realizaciju kviza pobrinuli su se pedagog Pero Radulović i odgajatelj Miro Bronzić iz Muškog učeničkog doma Dubrovnik.

Svake godine kviz doživi neku novinu pa je tako bilo i ove godine. Sve tri ekipe zahvaljujući Društvu dubrovačkih pisaca na kraju trećeg susreta nagrađene su vrijednim knjigama.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist