Sport

U UTORAK Početnice i profesionalke, ne propustite šahovski turnir za žene!

sah036

Šahovski klub Dubrovnik poziva sve igračice, početnice i profesionalke iz Dubrovnika i okolice da im se pridruže u utorak, 7. ožujka, s početkom u 17 sati u prostorijama Centra za mlade Dubrovnik (Obala pape Ivana Pavla II 44A) u Gružu na prigodan šahovski turnir i druženje.
Prethodnu 2022. godinu, FIDE -Međunarodna šahovska organizacija proglasila je Godinom žene u šahu te pozvala i ohrabrila žene da se aktivno uključe u sve šahovske aktivnosti.
-Turnir se održava u tjednu kada obilježavamo Međunarodni dan žena čime želimo potaknuti afirmaciju i ravnopravnost žena u sportu i društvu općenito – poručuju iz Šahovskog kluba Dubrovnik.
Tempo igre je 15 minuta po igraču, a sustav natjecanja odredit će se prema broju prijavljenih. Prijava na e-mail: skdubrovnik@skdubrovnik.hr
Inače, Šahovski klub Dubrovnik svakim utorkom od 17 do 20 sati u ožujku provodi šahovske simultanke, turnire i školu šaha u Centru za mlade Dubrovnik.
Raspored događanja:
7.03. -Šahovski turnir za žene povodom Dana žena
14.03. – Simultanka
21.03. – Turnir brzopoteznog šaha
28.03. – Predavanje i poduka za početnike
Više o Šahovskom klubu Dubrovnik može se pronaći na web stranicama skdubrovnik.hr ili na Facebook stranici na kojoj možete pratiti klupske aktivnosti i šahovske zanimljivosti

Pročitajte još

EURO 2024. Kako Hrvatska može dalje?

Dulist

LUDNICA U HAMBURGU! Nakon neizvjesne borbe, Albanija šokirala Vatrene u 95. minuti

Andrea Tomurad

KAKAV PREOKRET! Hrvatska preuzela vodstvo protiv Albanije

Dulist