Županija

U UTORAK Novi ciklus besplatnih radionica za očeve u Dječjem vrtiću Konavle

Dječji vrtić Konavle poziva sve očeve djece predškolske dobi na još jedan besplatni ciklus radionica Klub očeva rastimo zajedno.

Radionice će se održavati utorkom od 17 do 19 sati u Dječjem vrtiću Konavle (objekt Cavtat na Mećajcu). Planirani početak je utorak 7. ožujka u 17 sati.

Kroz radionice očevi će steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo.

Ciklus radionica sastoji se od pet radionica koje će se održavati jednom tjedno u trajanju od dva sata. Teme radionica su ‘Očinska uloga u ranom djetinjstvu’, ‘O očevima i osjećajima’, ‘O očevima i majkama’, ‘Tata i dijete igraju se zajedno’ (radionica na kojoj sudjeluje i dijete) i ‘Tata od zanata’. Održat će se i radionica za majke O očevima i majkama za majke očeva uključene u ovaj program.

Svi zainteresirani očevi djece predškolske dobi svoje upite ili svoj dolazak mogu prijaviti na e-mail psihologinje Tene Erceg tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Konavle.

 

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist