Sport

U TOKIJU UPALJEN PLAMEN Fatović: ‘Mene osobno bi zadovoljilo samo zlato!’

U TOKIJU UPALJEN PLAMEN Fatović: 'Mene osobno bi zadovoljilo samo zlato!'

U Tokiju je upaljen plamen. Igre 23. Olimpijade i službeno su otvorene, počele. Skup najboljih sportaša i sportašica svijeta, planetarna sportska krema na jednom je mjestu i ondje će sljedećih malo više od dva tjedna, do 8. kolovoza, upravo sportašice i sportaši ‘izabrati’ najbolje, najspremnije i najspretnije među sobom.

Nadamo se da će među njima biti što je više moguće hrvatskih, a dakako i – Barakude. Koji dan, sada već i koji sat prije početka vaterpolskog turnira, Hvs.hr prikupio je razmišljanja nekolicine naših igrača među kojima je Loren Fatović, debitant na Igrama u redovima Barakuda.

– Ja u Tokiju očekujem naše najbolje igre, najbolje utakmice u zadnjih nekoliko godina. Mene osobno bi zadovoljilo samo zlato! Možda jesmo kao momčad malo stariji, iako takvih slučajeva ima i u drugim reprezentacijama, ali ovi naši stariji igrači, od Bušlje, Xavija, Garcije i da sad ne nabrajam sve dalje, možda imaju više od 30, ali igraju kao da im je malo više od 20. Ma, sport ne poznaje stare i mlade. Samo jesi li dobar ili ne – iznio je Loren Fatović.

Hrvatska je reprezentacija završila sparing-treninge s Talijanima u Tokiju. Postoje manje ozljede kapetana Andre Bušlje i Xavija Garcije, ali ne radi se o nečemu zbog čega bi bili upitni za nastup. Prvu utakmicu u Tokiju, Hrvatska igra protiv Kazahstana u nedjelju u 12.50 po našem vremenu, uz prijenos na HTV 2.

Izvor: Hvs.hr

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr