Sport

Ovo su rezultati 1. kola Prve lige 43. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu 2020./21.

Ovo su rezultati 1. kola Prve lige 43. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu 2020./21.

Koronavirus je uvjetovao igranje Prve lige 43. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu 2020./21. koje s prvim kolom započelo 19. listopada 2020. Popuštanjem epidemioloških mjera i dozvola za natjecanja u zatvorenim prostorima nastupila je koncem svibnja 2021. i donesena je odluku o nastavku kroz turnirski oblik gdje je sudjelovalo 10 ekipa od početnih 11.

Ekipa Dr. Čolić pobijedila je u finalu ekipu Marinkolor rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr. Čolić) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je tri seta. U pobjedničkoj ekipi Nedjeljko Ogresta donio je jednu pojedinačnu pobjedu pri čemu su Filip Mikulić i Nedjeljko Ogresta svojoj ekipi donijeli i pobjedu u paru. Poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu donijeli su Lidija Vranješ, Marko Šarić i Marko Venier.

– Nakon šest odigranih kola i Corona turnira u 1. Ligi i na kraju prvenstva dobili smo prvaka za sezonu 2020./21. ekipu Dr. Čolić koja je osvojila navedeni turnir bez izgubljenog meča, na drugom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor dok je na trećem mjestu ekipa Aragosa travel – poručio je voditelj Lige Josip Sudarević.

Ekipa Dr. Čolić tijekom prvenstva igrala je u sastavu Marinko Metulović, Dario Petković, Nedjeljko Ogresta i Filip Mikulić, a igrali su još Ante Jupek i Ivica Petković. Nakon šest odigranih kola i Corona turnira u 1. Ligi su Marko Venier (Marinkolor), Ivo Miličić (Srđ) i Marko Šarić (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon šest odigranih kola i Corona turnira u 1. Ligi su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Ivo Miličić / Milan Rezo i Ante Jupek / Dario Petković (Dr Čolić).

– Evo nas na kraju 43. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu za sezonu 2020/21, još je samo preostalo najvažniji dio odraditi, podjela zasluženih medalja za prva tri mjesta u ekipnoj konkurenciji kao i prva tri mjesta u pojedinačnoj konkurenciji za 1. ligu. Navedena podjela medalja biti će i ove godine organizirana uz prigodnu večeru, ukoliko to dozvole epidemiološke mjere – zaključio je Sudarević.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist