Županija

U T-comu i ISKON-u ‘nema kvarova’,a u Dubrovniku Interneta

internet wikipedia ilustracija

Tijekom popodnevnih sati u redakciju DuLista došle su mnoge primjedbe i pozivi ljudi ša šireg područja Dubrovnika u kojima nam čitatelji ističu kako nemaju Internet vezu.

Tragom briga naših čitatelja odlučili smo nazvati dva ključna Internet poslužitelja s kojima su korisnici iskusili probleme. Nakon upita operaterima T-com i ISKON – dobili smo dva jednaka odgovora – na području Dubrovnika službeno nema nikakvih kvarova.

Zanimljivo je što automatska obavijest prilikom zvanja službe za korisnike ISKON-a odmah obavijesti pozivatelja da davaju sve od sebe da riješe kvarove na području Splitsko-dalmatinske županije. A nakon razgovora s operaterkom ona se tobože izlanula rekavši – pa većina obale je zahvaćena kvarovima, ali ne, za Dubrovnik nema službenih kvarova!

Jesu li kvarovi u Dubrovniku dio većeg problema? Za odgovor na to pitanje morati ćemo pričekati očitovanje pružatelja usluga, ali jedno je sigurno: Iz dana u dan cijene usluga rastu dok je kvaliteta usluge na ponižavajuće niskoj razini. Kod njih nema kvarova, a kod Dubrovčana nema interneta – ‘Pojeo vuk magare!’

Pročitajte još

The Guardian uvrstio Cavtat na listu najljepših obalnih gradova i mjesta

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist

[FOTO] Laureatima uručena priznanja Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist